Vacature: P&O-adviseur – NIDI-KNAW/KITLV-KNAW

Ben jij een hands-on en proactieve P&O-adviseur? Ben jij die P&O professional die toe is aan zijn of haar volgende loopbaanstap en die in de volle breedte van het P&O vak wil werken binnen een wetenschappelijke omgeving? Solliciteer dan bij ons.
Binnen de onderzoeksinstituten NIDI en KITLV van de KNAW ben je als P&O-adviseur de gesprekspartner voor leidinggevenden op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Functiebeschrijving:
Je adviseert en ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie van P&O beleid.Je adviseert het managementteam op het gebied van thema’s als strategische personeelsplanning, terugdringen van verzuim, bevorderen van vitaliteit, opleiding & (talent-)ontwikkeling en recruitment. Uiteraard borg jij vanuit jouw rol de toepassing van de primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, de cao en wet- en regelgeving. Je bent klankbord en vraagbaak voor de leidinggevenden en voor de medewerkers. Je informeert medewerkers van het instituut over regelingen inzake functioneren, duurzame loopbaanontwikkeling, rechtspositie en/of arbeidsvoorwaarden. Daarnaast ben je arbocoördinator en preventiemedewerker. Je coördineert het personeelsbeheer van het NIDI en het KITLV en stuurt twee medewerkers aan. Je werkt binnen het P&O platform, samen met de andere P&O adviseurs en beleidsmedewerkers van de KNAW, aan de ontwikkeling, digitalisering en implementatie van het P&O beleid binnen de KNAW. Je rapporteert direct aan het Hoofd Bedrijfsvoering (NIDI) en een managementteam lid (KITLV).

Lees meer.

Deadline
17 mei 2020

No Comments

Post A Comment