Vacature: data-invoer medewerkers t.b.v. onderzoek (m/v)

Het KITLV is op zoek naar medewerkers die tussen 9 november 2015 en 27 november 2015 minimaal 20 uur beschikbaar zijn om als data-invoer medewerker van een onderzoek (dat recentelijk op de zes eilanden van de voormalige Nederlandse Antillen is uitgevoerd) vragenlijsten in te voeren in een database. Deze medewerkers krijgen een stapel vragenlijsten mee die zij binnen een bepaalde periode in dienen te voeren. Elke medewerker krijgt een unieke gebruikersnaam en password waarmee hij/zij op elk moment van de dag en vanaf elke willekeurige plek met internetverbinding kan inloggen en de vragenlijsten in kan voeren.

Op maandag 9 november wordt tussen 15:00 en 17:00 uur op het KITLV (Reuvensplaats 2 in Leiden) een training gegeven waarbij wordt uitgelegd hoe de vragenlijsten ingevoerd moeten worden. Ook dien je voor deze bijeenkomst je identiteitsbewijs (geen rijbewijs) mee te nemen en zal je tijdens deze bijeenkomst een formulier invullen. De (betaalde) training voorafgaand aan de werkzaamheden is verplicht.

Voor het invoeren van de vragenlijsten en het bijwonen van de training krijg je een vergoeding van max. € 8,39 bruto per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Ben jij geïnteresseerd, neem dan contact op met Dr. Wouter Veenendaal: per e-mail via [email protected], of door te bellen naar 071-527 2371.

No Comments

Post A Comment