Het KITLV heeft regelmatig diverse mogelijkheden voor enthousiaste masterstudenten met een passende opleiding om een onderzoeksstage uit te voeren. Een stage bij het KITLV loopt meestal drie maanden en bestaat uit een werkweek van minimaal 24 uur.

Stage
Een stagiair krijgt de kans om werkervaring op te doen bij een onderzoeksinstituut. Hij of zij werkt altijd binnen een bestaand onderzoeksteam en lopend onderzoeksproject aan een onafhankelijke opdracht. Naast deze opdracht wordt een stagair de mogelijkheid geboden om een presentatie te geven tijdens een onderzoeksseminar. Ook kan hij of zij de interne en externe seminars bijwonen om zijn/haar academische netwerk  uit te breiden. Aan het eind van de stageperiode wordt van de stagair verwacht dat hij of zij een kort artikel schrijft over de resultaten van het onderzoek.

Onze huidige stagiaires
Klik hier om naar het overzicht van onze huidige stagiares te gaan.

WORD STAGIAIR

Vacatures van stages worden altijd bekend gemaakt op de KITLV website. Open sollicitaties naar een stageplek bij een van onze onderzoeksprojecten kunnen gestuurd worden naar [email protected].